Полудневна лятна академия за 1 седмица (24 юни - 28 юни)

Интересно и ползотворно лято за вашето дете!

Aкадемия е подходяща, както за начинаещи така и за деца с предишен опит в програмирането.

Запиши се Научи повече

Junior

6 - 7 ГОДИНИ

Middle

8 - 9 ГОДИНИ

Senior

10 - 11 ГОДИНИ

Подходящ за: Начинаещи

Продължителност: 5 Дни

Свободни места: 17/17

Стартова дата
Продължителност
Цена
129.00 bgn

MindHub Summer Camp предлага полудневна и целодневна форма на участие, както и възможност за включване за една или две седмици през периода 10 Юни - 6 Септември. Лятната академия е подходяща, както за начинаещи така и за деца с предишен опит в програмирането.

Програмата ни включва 10 независими тематични дни, всеки от тях е посветен на програмирането на игри, разказването на интерактивни истории и програмиране поведението на роботи.

Децата записани за 1 седмица ще получат удостоверение за участие, а всички преминали през 10-те дни на академията ще получат заслужен сертификат за успешното й завършване!

Дневната програма за престоя на вашето дете изглежда така:

8:30 - 9:00 Посрещане на децата

9:00 - 13:00 Работилници по програмиране

13:00 - Изпращане на децата

За периода 24 юни - 28 юни децата ще преминат през теми от Ден 1 до Ден 5.

Запиши се
 • Тема 1

  1. Спортен ден с роботи

  Ден 1 е посветен на пресъздаването на различни спортове с роботи. Децата ще програмират поведението на различни видове роботи. Втората им задача ще бъде свързана със създаването на игри на спортна тематика.

 • Тема 2

  2. Звездно пътуване в открития космос

  Ден 2: В този ден децата ще преоткриват необятните тайни на космоса, като те ще контролират роботи, за да изследват различни небесни тела и пространства. Малчуганите ще създадат и свои интерактивни анимации и забавни игри.

 • Тема 3

  3. Танци и музика с роботи

  В ден 3 малките програмисти ще създават програми с различни визуални и звукови ефекти. Заедно ще работят по пресъздаването на любими реалити формати за танци и музика.

 • Тема 4

  4. Робобитки

  Ден 4: Този ден е любим на децата! Те ще програмират поведението на различни по вид роботи, които ще премерят сили в различни боеве. Малчуганите ще екипират своите роботи, ще измислят стратегии и ще ги прилагат в действие.

 • Тема 5

  5. Създаване на 3D анимации и игри

  През ден 5 малките програмисти ще работят по създаването на игри и анимации с различни 3D и визуални ефекти. Те ще работят в различни среди за програмиране, като всяко едно от децата ще може да вложи много креативност.

 • Тема 6

  6. Роботи изгубени в лабиринта

  Ден 6: Ден посветен на спасяването на роботи изгубени в лабиринт! Децата ще придвижат своя робот през лабиринта чрез създадена от тях програма, а след това ще програмират интересни игри и анимации.

 • Тема 7

  7. Модернизация на приказки и пресъздаване на сцени от филми

  Ден 7: В този ден заедно с малчуганите ще пресъздаваме сцени от любими на всички ни детски филми и приказки. Ще влезем в различни роли, за да помогнем на нашите герои да оживеят чрез код.

 • Тема 8

  8. Луда надпревара с роботи и създаване на игри

  В ден 8 ще се състезаване и надпреварваме кой ще стигне първи до финала! Децата ще създават игри на различни среди за програмиране, а в края на деня ще организират и една луда надпревара с роботи.

 • Тема 9

  9. АртБоти - роботите пишат вместо нас

  Всички знаем, че роботите могат много неща, но не биха се справили без нас. Затова децата в ден 9 ще учат и програмират роботите как да пишат вместо тях. Ще създаваме ръце от лего и ще пишем с морзов код.

 • Тема 10

  10. Създаване на игри от света на фантастика

  С ден 10 децата ще се впуснат в света на фантастиката като ще създават свои игри на тази тематика, както и ще програмират фантастични мисии с различни роботи.

Интересно и ползотворно лято за вашето дете!

Малчуганите ще се забавляват с:

 • Работилници по програмиране
 • Допълнителни дейности
 • Свободно време и спорт
   

Децата записани за 1 седмица ще получат удостоверение за участие, а всички преминали през 10-те дни на академията ще получат заслужен сертификат за успешното й завършване и специален подарък от MindHub!

Ментори

: