MindHub

Летни седмични школи за деца на възраст от 6 до 11 години

Вълнуващо лято за вашето дете в летни тематични школи за начинаещи и напреднали

За летните школи на MindHub

Програмата до обяд включва 9 независими тематични седмични школи, всяка от тях е посветена на програмирането на игри, създаване на 3Д светове и герои, разказване на интерактивни истории, видео обработка и програмиране поведението на роботи. В следобедните часове децата ще се забавляват и придобиват нови знания в тематични седмични ателиета с образователен характер. По време на заниманията, участниците ще изследват, изучават, експериментират и изобретяват на съответната седмична тематика.

Децата записани за 1 седмица ще получат удостоверение за участие, а всички преминали през 2 или повече седмици на академията ще получат заслужен сертификат за успешното й завършване и специален подарък от MindHub!

Тематични седмични школи

Програмиране на роботи и създаване на игри
Age 6-7
- години
Age 8-9
- години
Age 10-11
- години
Децата програмират поведението на роботи, докато се забавляват и изпълняват мисии те развиват своето алгоритмично и пространствено мислене.
Околосветско пътешествие с Майндхъб
Научи още
Космически предизвикателства с Майндхъб
Научи още
Експериментирай в лабораторията на Майндхъб
Научи още
Опознай природата с Майндхъб
Научи още
Тематични работилници
Age 6-7
- години
Age 8-9
- години
Age 10-11
- години
В тези работилници децата създават свои интерактивни игри и анимации. Те се научават да работят в различни среди за блоково програмиране, като програмата включва увлекателни и разнообразни проекти за всеки ден.
Опознай технологичния свят с Майндхъб
Научи още
Седмица на игрите в Mindhub
Научи още
Майнкрафт предизвикателства
Age 8-9
- години
Age 10-11
- години
Age 6-7
- години
Age 12-13
- години
Тази седмична школа предлага на децата да се превърнат от ползватели в създатели на Мйнкрафт светове. Те ще имат възможност да погледнат през погледа на любимите си герои от Майнкрафт, докато създават и програмират свои светове и персонажи. Звучи забавно нали?
Програмиране в света на Майнкрафт
Научи още
Роблокс предизвикателства
Age 6-7
- години
Age 8-9
- години
Age 10-11
- години
Age 12-13
- години
В тази седмична школа децата добиват нови умения, докато създават и програмират собствени светове в любимата им игра Роблокс. Работейки върху разнообразни проекти в Роблокс, младите програмисти ще развият своето въображение, технически умения, креативност и ще играят игри, които сами са създали от нулата/празен работен плот.
Програмиране в света на Роблокс
Научи още
Създаване на 3D игри
Age 8-9
- години
Age 10-11
- години
Age 6-7
- години
Новата среда КОДУ позволява и на най-малките програмисти да се впуснат в предизвикателния свят на гейм дизайна, като те сами създават терена и героите, чието поведение програмират. Това им дава невероятната възможност да видят как създадения от тях проект оживява.
Програмиране с КОДУ
Научи още
Моето първо Youtube видео
Age 8-9
- години
Age 10-11
- години
Age 12-13
- години
Age 6-7
- години
Школата за създаване и обработка на видеа дава възможност на децата да развихрят своето въображение и да създадат своето първо професионално видео в youtube.. С придобитите умения от школата децата могат да създават сами видеа с ефекти, които да впечатлят дори най-известните инфлуенсъри.
Създаване и редактиране на видеа
Научи още

Следобедни занимания

Всеки ден децата в MindHub Summer Camp ще се забавляват и развиват допълнителни умения в интерсните ни следобедни занимания, част от които включват - конна езда, шах, различни видове спорт като футбол, тенис и плуване. Лятната академия цели да развие балансирано логическите и аналитичните умения на децата, както и тяхната физическа култура. При избор на център ще получите информация за предлаганите активности.

summercamp-fun-1
summercamp-fun-2
summercamp-fun-3

Намерете най-добрата тематична школа за вашето дете

Ако имате въпроси относно седмичните школи, с удоволствие ще ви съдействаме да намерите най-подходящия за вас вариант.

Резултати: 0

Ако имате нужда от повече информация, моля, свържете се с нас!

Съгласен съм с обработката на личната ми информация в съответствие с Политиката за поверителност на MindHub

Съобщението беше изпратено успешно!