Създай своя анимирана игра с “Таралежа Соник”

Работилница

Подарете на вашето дете едно незабравимо онлайн преживяване със специалните ни тематични виртуални работилници, чрез които ще развитието неговото аналитично и логично мислене.

Дата 06/07/2021 (Вторник)
Продължителност 14:30 - 17:00 (2 ч.)
Зала MindHub - Стара Загора
Цена 20.00 лв
Запиши се

Сигурни сме, че таралежът със свръхествестени сили Соник е добре познат на Вашето дете, а за да запалите още повече интереса му по технологиите, сега имате шанса да го превърнете в създател на първата му компютърна игра с любимия му анимационен герой.

Ние от MindHub организираме виртуална работилницата "Създай своята анимирана игра със Соник", която ще позволи на малчуганите между 8-9 години да направят своите първи стъпки в програмирането и от ежедневни потребители на компютърни игри, да се превърнат в техни създатели.

Подходяща за: начинаещи и напреднали деца между 8-9 г.

Необходимо е предварително записване!

Запиши се

Познатият от поредиците видео игри и филми таралеж Соник ще заеме позицията на главен герой в игра, която вашите деца ще създадат по време на тази работилница. Той има свръхестествени способности, а една от тях е, че може да тича невероятно бързо. Именно тази негова способност децата ще пресъздадат в играта, но за да направим нещата по-интересни, ще включим и множество препятствия и бонуси, които ще направят играта предизвикателна и интересна! Децата ще работят онлайн на свой компютър вкъщи, заедно с ментор, ще имат възможността да създадат изцяло завършена игра и разбира се, ще придобият много нови знания.

Онлайн работилници - Scratch

Малчуганите ще: се запознаят много подробно със средата за програмиране Scratch, като създадат доста комплексна игра; се запознаят с основни понятия от света на програмирането; приложат своето креативно и творческо мислене; направят първите си програми.
Научи повече

Ментори