Създай своя анимирана игра Ben 10 и програмирай робота си да играе баскетбол

Работилница

Подарете на вашето дете едно незабравимо преживяване със специалните ни зелени летни работилници на открито, с което ще обогатим въображението му и ще насърчим креативното му мислене.

Детето ви ще има шанса да програмира една от най-интересните екшън игри - Ben 10. За да започнем играта ще трябва първо да изберем в кой супер герой да се превърне Ben 10, след което ще се изправим сещу много силен злодей - за това избирайте внимателно!

Анимираната игра Ben 10 ще позволи на малчуганите на 8 и 9 да направят своите първи стъпки в програмирането, създавайки своята първа приключенска игра, изправяйки се пред редица предизвикателства.

Втората задача на децата ще е да пресъздадат игра на баскетбол, програмирайки нашите роботи. В тази игра роботът Даш ще трябва умело да премине препятствията по пътя си и след това с един изстрел да вкара кош.

Продължителност на работилницата: 4 часа
Подходяща за: начинаещи и напреднали деца на 8 и 9 г.

Необходимо е предварително записване!

Запиши се

В тази работилница, децата ще се пренесат в света на Ben 10, където ще могат да си изберат в кой точно супер герой от популярното филмче да се превърнат, за да се преборят срещу много силен злодей, отново програмиран от тях. Децата ще работят заедно с ментор, ще имат възможността да създадат изцяло завършена игра, както и да програмират роботи и разбира се, ще придобият много нови знания.

Работилница - Scratch

Малчуганите ще: се запознаят много подробно със средата за програмиране Scratch, като създадат доста комплексна игра; се запознаят с основни понятия от света на програмирането; приложат своето креативно и творческо мислене; направят първите си програми.
Научи повече

Ментори