Създай своя игра Супер Марио и танцувай с робота Даш

Работилница

Подарете на вашето дете едно незабравимо преживяване със специалните ни зелени летни работилници на открито, с които ще учи, докато се забaвлява!

Искате ли детето Ви да стане следващият създател на бестселър играта на всички времена, Супер Марио, с главен герой най-известният водопроводчик в цял свят?

Зелената работилница ще позволи на малчуганите на 8 и 9 години да направят своите първи стъпки в програмирането, създавайки по свой облик и правила любимата на всички поколения приключенска игра.

Във втората задача ще програмираме робота Даш да танцува много вълнуващ танц. Когато той види препятствие, ще започне да танцува. Когато приключи с танца си, ще чака за нашите аплодисменти, за да ни се отблагодари с един дълбок поклон.

Продължителност на работилницата: 4 часа
Подходяща за: начинаещи и напреднали деца на 8 и 9 години

Необходимо е предварително записване!

Запиши се

В тази работилница, децата ще програмират героят Супер Марио, като целта ще бъде той да събере всичките монети. За да се случи това обаче, трябва да внимаваме с костенурките, защото те могат да убият героя ни. Децата ще работят заедно с ментор и ще имат възможността да създадат изцяло завършена игра, да програмират роботи и разбира се, ще придобият много нови знания.

Работилница - Scratch

Малчуганите ще: се запознаят много подробно със средата за програмиране Scratch, като създадат доста комплексна игра; се запознаят с основни понятия от света на програмирането; приложат своето креативно и творческо мислене; направят първите си програми.
Научи повече

Ментори