Еднодневни летни работилници

Работилница

Подарете на вашето дете едно незабравимо преживяване със специалните ни тематични работилници, чрез които ще запалите още повече интереса му към технологиите и ще стимулирате неговото развитие.

Ако все още не сте избрали полезно и интересно занимание на детето си за тази лятна ваканция, ние от MindHub Ви предлагаме неповторимо приключение в света на програмирането и игрите!

Програмата включва тематични работилници, които ще се провеждат в делничните дни в периода от 20 юни до 19 август. В тях ще създаваме комплексни игри с любими герои на децата - Minecraft, Sonic, Brawl Stars, и др. и  ще програмираме поведението на робота Dash.

Програмата на работилниците ще бъде съобразена с темите от Лятната акадаемия на Mindhub, както и записванията за еднодневна работилница ще бъдат съобразени със записаните деца за седмично обучение. Поради това е необходимо допълнително да бъдат уточнени ден и час за посещение.


След записване очаквайте обаждане от наш представител, за уточновяне на удобен за Вас и Вашето дете ден и час за присъствие!

Запиши се

По време на работилниците ще обърнем внимание на развитието на алгоритмичното мислене на децата, определянето на цел и разделянето на една голяма задача на по-малки. Основни принципи по време на занятията ни са стимулиране на креативността и проактивността от участниците.  Децата ще приложат научените основни концепции в програмирането, създавайки много интересни и комплексни игри.

Интересно и ползотворно лято за вашето дете!

Малчуганите ще се забавляват с:

  • Работилници по програмиране
  • Допълнителни дейности
  • Свободно време и спорт
     

Децата записани за 1 седмица ще получат удостоверение за участие, а всички преминали през 2 седмици от академията ще получат заслужен сертификат за успешното й завършване и специален подарък от MindHub!

Ментори