Програмирай собствена игра “Subway Surf”

Работилница

Подарете на вашето дете едно незабравимо преживяване със специалните ни тематични работилници, чрез които да превърнете ежедневието му в полезно и забавно време, научавайки нови неща.

Дата 22/07/2021 (Четвъртък)
Продължителност 14:30 - 17:00 (2 ч.)
Зала MindHub - Стара Загора
Цена 20.00 лв
Запиши се

Сигурни сме, че вашето дете обожава играта “Subway Surf“ и поне веднъж се е замисляло как да я промени или да добави нови герои. Ето, че сега има тази възможност!

Ние от MindHub организираме работилница Програмирай собствена игра “Subway Surf”, която ще позволи на малчуганите между 10-11 години да направят своите първи стъпки в програмирането, докато изразяват с код своите мечтани промени в любимата им игра.

Продължителност на работилницата: 2 часа и 30 минути
Подходяща за: начинаещи и напреднали деца между 10-11 г.

Запиши се

Всеки от нас е играл поне веднъж една от най-популярните игри за телефон - Subway Surfers. А представяте ли си да се научите как сами да я създадете? Именно това ще се случи в тази работилница с децата. В нея ще влезем в ролята на млад графити артист, които трябва да избягат от гонещия го герой, докато по пътя събира монети и получава точки. Но играта няма да е толкова лесна, защото по пътят ни ще е осеян с множество препятствия, които ще се появяват на случаен принцип. Децата ще имат възможността да създадат изцяло завършена игра и разбира се, ще придобият много нови знания.

Работилница - Scratch

Малчуганите ще: се запознаят много подробно със средата за програмиране Scratch, като създадат доста комплексна игра; се запознаят с основни понятия от света на програмирането; приложат своето креативно и творческо мислене; направят първите си програми.
Научи повече

Ментори