Създай своя игра Fortnite

Работилница

Подарете на вашето дете едно незабравимо преживяване със специалните ни тематични работилници, чрез които ще предизвикате неговото въображение и ценни състезателни умения.

Дата 15/07/2021 (Четвъртък)
Продължителност 14:30 - 17:00 (2 ч.)
Зала MindHub - Стара Загора
Цена 20.00 лв
Запиши се

Детето ви ще има възможност да сътвори свои виртуални светове с приятели, обикаляйки из острови и изградаждайки мечтаната игра със свои собствени правила!

Ние от MindHub организираме работилница “Създай своя игра Fortnite“, която ще позволи на малчуганите между 10-11 години да направят своите първи стъпки в програмирането, създавайки своята първа приключенска игра и опитвайки се спечелят най-голям брой точки.

Продължителност на работилницата: 2 часа и 30 минути
Подходяща за: начинаещи и напреднали деца между 10-11 г.

Запиши се

В тази работилница, децата ще имат възможност да управляват герой от Fortnite, който ще трябва да стигне до портал, за да може да премине към следващото ниво. Има само едно правило: колкото повече играеш, толкова повече печелиш. Трябва да избягваме червената лава, защото ако героят я докосне тя ни връща в началото на нивото. По време на играта ще падат и бонуси, като целта е да съберем възможно най-много. Децата ще имат възможността да създадат изцяло завършена игра и разбира се, ще придобият много нови знания.

Работилница - Scratch

Малчуганите ще: се запознаят много подробно със средата за програмиране Scratch, като създадат доста комплексна игра; се запознаят с основни понятия от света на програмирането; приложат своето креативно и творческо мислене; направят първите си програми.
Научи повече

Ментори