Създай своята Pacman игра

Работилница

Подарете на вашето дете едно незабравимо онлайн преживяване със специалните ни тематични работилници, чрез които ще стимулираме въображението му и аналитичното му мислене.

Дата 08/07/2021 (Четвъртък)
Продължителност 14:30 - 17:00 (2 ч.)
Зала MindHub - Стара Загора
Цена 20.00 лв
Запиши се

Кой не знае Pacman - любимец на малки и големи! Предизвикаме вашите деца да създат съвременна версия на тази игра. Как ли ще изглежда - оставяме това в ръцете на твоето дете.

Ние от MindHub организираме  работилница "Създавай своята Pacman игра", която ще позволи на малчуганите между 10-11 години да направят своите първи стъпки в програмирането, развихряйки свеото въобръжение и пресъздавайки една от вечните компютрни игри!

Продължителност на работилницата: 2 часа и 30 минути
Подходяща за: начинаещи и напреднали деца между 10-11 г.

Запиши се

Всички сме играли на Pacman поне веднъж - и малки и големи. Той е симпатичен жълт герой и е последният от рода си - неговата съдба е да спаси света от злодеи. Затова всички разчитат на него и всички вярват в силата му. По време на нашата работилница децата ще имат възможността да създадат собствена игра на Pacman, в която ще трябва да бягаме от лошите герои и да събираме бонус точки по пътя. Така ще можем да спечелим играта срещу злодеите. Децата ще имат възможността да създадат изцяло завършена игра и разбира се, ще придобият много нови знания.

Работилница - Scratch

Малчуганите ще: се запознаят много подробно със средата за програмиране Scratch, като създадат доста комплексна игра; се запознаят с основни понятия от света на програмирането; приложат своето креативно и творческо мислене; направят първите си програми.
Научи повече

Ментори