hall

Свържете се с нас!

Свържете се с нас:

MindHub - Шумен (Шумен)

Транспорт

личен транспорт, автобус

Нова група:

През януари 2021  година курсовете ни по фундаменти в програмирането за деца между 6 и 13 години, започнаха да се провеждат в още един град в България – град Шумен.

Залата ни се намира на улица „Цар Иван Александър“ № 94. Вървейки по пешеходната алея на  бул.“ Славянски“ можете да се спуснете в уличката в  дясно точно преди сградата на Административният съд Шумен (в същата сграда се намира и магазин DM) и след 200 м.  ще видите залата.

Занятията са всяка седмица в предварително избрана група. Часовете и дните за провеждане на занимания са: Събота и Неделя от 10:00 до 18:00 часа и от Вторник  до Петък от 17:30 до 19:30 часа.  Продължителността на едно занятие е 120 мин.

Нашите курсове помагат на децата да развиват своето логическо и аналитично мислене, изучавайки фундаменти в програмирането. Работим в малки групи с деца на приблизителна възраст. Мисията ни е да насочим интереса на децата към технологиите в посока, която да им помогне да се сдобият с основните дигитални умения и компетенции, логическо и аналитично мислене, необходими за успеха във всяка една област. Работим по авторска учебна програма, изцяло проектно-ориентирана, която позволява на децата да започнат обучението си при нас на 6 години и да завършат с изучаване на програмен език при навършване на 10-тата си година. 

Няма намерени резултати

За съжаление в момента нямаме предстоящи обучения. Aко желаете да получите известие за следващите ни обучения, моля абонирайте се чрез формата: