hall

Свържете се с нас!

MindHub - Хасково (Хасково)

+359877157587

Транспорт

Автобус

Нова група:

През юни 2020 курсовете ни по фундаменти в програмирането за деца между 6 и 11 години, започнаха да се провеждат в още един град в България – град Хасково. 

Залата се намира в широкия център на града, на бул. "Раковски" в посока гр. Димитровград, и в близост до кръстовището на бул. "Раковски" и бул. "Съединение". Залата е на 2-рия етаж във вход Б. Удобно място за паркиране е паркингът на бившия магазин "Марса", тъй като сградата се намира точно до него и до църквата "Св. Димитър". Може да се стигне с тролей, като се слезне на спирка "Раковски 1".

Занятията са всяка седмица в предварително избрана група. Часовете и дните за провеждане на занимания са: Събота и Неделя от 10:00 до 17:30 ч.

Продължителността на едно занятие е 120 мин. Работим в малки групи с деца на приблизителна възраст.

Целите на нашия център са насочени към предоставяне на повече възможности на учениците и младежите в града. Нашата мисия е учащите да развият логическото си мислене, както и да придобият качества и умения, необходими им за успех в професиите на бъдещето. 

В момента няма предстоящи занимания. Очаквайте нови групи съвсем скоро!

Предстоящи обучения

За съжаление в момента нямаме предстоящи обучения. Aко желаете да получите известие за следващите ни обучения, моля абонирайте се чрез формата: