Лятна Академия по програмиране за деца в 10 български града - София, Пловдив, Варнa, Бургас, Шумен, Добрич, Враца и Стара Загора!

Лятна Академия по програмиране за деца в 10 български града - София, Пловдив, Варнa, Бургас, Шумен, Добрич, Враца и Стара Загора!

Вече сме месец юли и лятото неусетно се показва през слънчевите лъчи. Това за нас от MindHub означава едно — много усмихнати деца, превръщащи мотивацията си в нови супер сили, умения и увереност в летните академии, които от месеци подготвяме с голямо сърце за тях!

Ние от MindHub вярваме, че лятото може да бъде по-пълноценно за вашите деца, когато им предоставим възможност за развитие на техните умения докато се забавляват. С нас те могат да научат много нови неща, да повишат логическите си и креативни умения, както и да участват в практически занимания по програмиране, да създават нови приятелства и всичко това под формата на игра и чрез преживяване.

Лятна академия на MindHub

Програмирането, аналитичното и креативното мислене са само част от основните умения в 21 век. Професиите на бъдещето изискват много нови и различни умения. Именно към развитието и усвояването им се стремим в нашата Лятна академия и целогодишни занимания. И нека не забравяме, че програмирането е инвестиция в бъдещето на нашите деца!

MindHub Summer Camp е мястото, където може да дадете възможност, на вашето дете да се забавлява много, каквато е и нагласата на малчуганите за всяко лято, но и да се сдобие с много нови знания и умения. Лятната ни академия има за цел да помогне на начинаещите деца да направят своите първи стъпки в програмирането, да се запознаят с нови приятели, на напредналите да практикуват наученото по програмиране досега и всичко това под формата на тематична програма в дни.

Програмата ни включва 10 независими теми разпределени в 2 седмици (от понеделник до петък). Всеки един ден е посветен на различна тематика, която се преживява от децата чрез програмирането на игри, разказването на интерактивни мисии и истории, както и програмиране поведението на роботи. Някои от темите, на които сме заложили са доказано много любими не децата, което им дава свободата да бъдат креативни и да проявят много творчество, а именно: “Звездно пътуване в открития космос”, “Спортен ден с роботи”, “Робобитки”, “Създаване на 3D анимации и игри”, Луда надпревара с роботи и създаване на игри” и т.н.

Сертификати и награди
В град София наред с това седмичната програма на децата включва: настолни игри, тематични детски работилници, занимателна математика и логически задачи, игри в джунглата и в лазерна стая. Всеки четвъртък при добри метеорологични условия сме планирали излизания и посещения на музеи, паркове, зоологическа градина или сред природата, които не са включени в цената и са по желание на родителите.

Програмата ни е създадена и за удобство на вас родителите, може да се включите в най-удобното за вас време в периода от Юни до Август месец включително, като възможностите за участие са ден, една или две седмици. Формите на участие отново са гъвкави и съобразени с работното ви време: целодневна (от 08:30–18:30ч. включва и хранения) и полудневна (занимания по програмиране от 08:30–13:00ч.).


НОВО: От тази година добавихме Лятната ни академия и в няколко нови български града - Шумен, Стара Загора, Добрич и Бургас. Отново и за поредна година провеждаме и в градовете София, Варна, Пловдив и Враца. От нашия сайт в секция Летни лагери може да научите повече детайли за академията във вашия град.

Програмата на Лятната академия на MindHub е изготвена с цел повишаване на личностни и професионални качества на всяко дете. Давайки добра основа на децата с нашите занимания, вярваме, че те успешно ще се развият в бързоразвиващия се технологичен и дигитален свят.

За повече информация и детайли за самото обучение, цени и всякакви въпроси може да разгледате сайтът на академията ни — MindHub Summer Camp, да посетите контактната ни страница или да ни изпратите email — [email protected]

 

Още от блога ни

Наръчник за родители: как да разберете дали детето ви има бъдеще в програмирането? Ново

Наръчник за родители: как да разберете дали детето ви има бъдеще в програмирането?

С напредването на технологиите и света, в който живеем, напъ...

Прочети
Важна ли е математиката в програмирането? Ново

Важна ли е математиката в програмирането?

За никого не е тайна, че математиката е един от най-трудните...

Прочети
Какво е проектно-базирано обучение? Ново

Какво е проектно-базирано обучение?

Живеем в свят не просто на технологии и скорострелни промени...

Прочети