Лятна академия: Околосветско пътешествие с Майндхъб Самоков

Работилница

При избор за записване за 5 или 10 посещения, молим да имате предвид, че става въпрос за последователни посещения, но не в последователни дни, а през ден по предварително уточнен график. Ако желаете посещенията ви да бъдат в различни периоди, моля свържете се с избрания от Вас център. В секция Контакти можете да намерите съответния телефонен номер и имейл адрес. 

MindHub Summer Camp в Самоков предлага полудневна форма на участие през лято 2023. Лятната академия ще се провежда в определени делнични дни и включва тематични работилници по програмиране, както и тематични образователни ателиета.

Всеки участник може да се запише за 5 или 10 поредни занимания,които ще се провеждат през ден за период от ДВЕ, или ЧЕТИРИ седмици. Лятната академия е подходяща както за начинаещи, така и за деца с предишен опит в програмирането.

 Лятната академия се състои от 20 тематични и независими eдна от друга теми по програмиране, които ще се провеждат преди обяд.  По време на заниманията участниците ще изследват, изучават, експериментират, изобретяват на съответната седмична тематика.  

При записване за 10 работилници децата ще получават заслужени награди и сертификати от MindHub за придобитите знания!

Запиши се

  Децата ще научат много интересни факти за заобикалящата ни природа. Ще се разходим из различни кътчета на планетата Земя. Ще се разходим до най- дълбоката пещера. Ще си направим свой вулкан и ще научим много интересни факти за вулканите. Ще се запознаем с контитентите и ще направим техен макет.

Подарете на вашето дете незабравимо лято в света на програмирането!

Летните работилници по програмиране включват: Работа с най-популярните платформи за обучение на деца по програмиране, създаване на игри и виртуални светове, активности развиващи логическото мислене, уменията за работа в екип и комуникацията на децата. Всички деца включили се в летните работилници ще получат специална награда от нашия екип!
Научи повече

Ментори