Създай своя игра Star Wars и обиколи чудни планети с робота Даш

Работилница

Подарете на вашето дете едно незабравимо преживяване със специалните ни зелени летни работилници на открито, с които да превърнете ежедневието му в полезно и забавно време, научавайки нови неща.

Дата 11/09/2022 (Неделя)
Продължителност 10:00 - 14:00 (4 ч.)
Зала MindHub - София Симеоново
Цена 90.00 лв
Запиши се
Дата 11/09/2022 (Неделя)
Продължителност 10:00 - 14:00 (4 ч.)
Зала MindHub - София Панчарево
Цена 90.00 лв
Запиши се

Лятната работилница "Star Wars” ще позволи на малчуганите между 10-11 години да направят своите първи стъпки в програмирането, докато изразяват с код своите мечтани промени в любимата им игра.

Втората задача на децата ще е да обикалят различни планети, като на всяка една от тях ще има нещо скрито. Роботът Даш ще трябва да си проправя път в космоса, обикаляйки всички планети, за да стигне най-накрая до Земята.

Продължителност на работилницата: 4 часа
Подходяща за: начинаещи и напреднали деца между 10-11 г.

Запиши се

В тази игра ще управляваме героят BB8, като целта е той да стреля по космическите кораби, които преминават в небето. С помощта на мишката стреляме, а с помощта на клавишите A и D ще движим героя наляво и надясно. Децата ще имат възможността да създадат изцяло завършена игра, да програмират нашите роботи и разбира се, ще придобият много нови знания.

Работилница - Scratch

Малчуганите ще: се запознаят много подробно със средата за програмиране Scratch, като създадат доста комплексна игра; се запознаят с основни понятия от света на програмирането; приложат своето креативно и творческо мислене; направят първите си програми.
Научи повече

Ментори