Програмирай собствена игра “Subway Surfers” и обиколи чудни планети с робота Даш

Работилница

Подарете на вашето дете едно незабравимо преживяване със специалните ни зелени летни работилници на открито, с които да превърнете ежедневието му в полезно и забавно време, научавайки нови неща.

Дата 20/08/2022 (Събота)
Продължителност 10:00 - 14:00 (4 ч.)
Зала MindHub - София Симеоново
Цена 90.00 лв
Запиши се
Дата 20/08/2022 (Събота)
Продължителност 10:00 - 14:00 (4 ч.)
Зала MindHub - София Панчарево
Цена 90.00 лв
Запиши се

Сигурни сме, че вашето дете обожава играта “Subway Surfers“ и поне веднъж се е замисляло как да я промени или да добави нови герои. Ето, че сега има тази възможност!

Програмирането на играта “Subway Surfers” ще позволи на малчуганите между 10-11 години да направят своите първи стъпки в програмирането, докато изразяват с код своите мечтани промени в любимата им игра.

Втората задача на децата ще е да обикалят различни планети, като на всяка една от тях ще има нещо скрито. Роботът Даш ще трябва да си проправя оът в космоса, обикаляйки всички планети, за да стигне най-накрая до Земята.

Продължителност на работилницата: 4 часа
Подходяща за: начинаещи и напреднали деца между 10-11 г.

Запиши се

Всеки от нас е играл поне веднъж една от най-популярните игри за телефон - Subway Surfers. А представяте ли си да се научите как сами да я създадете? Именно това ще се случи в тази работилница с децата. В нея ще влезем в ролята на млад графити артист, който трябва да избяга от гонещия го герой, докато по пътя събира монети и получава точки. Но играта няма да е толкова лесна, защото пътят ни ще е осеян с множество препятствия, които ще се появяват на случаен принцип. Децата ще имат възможността да създадат изцяло завършена игра, да програмират роботи и разбира се, ще придобият много нови знания.

Работилница - Scratch

Малчуганите ще: се запознаят много подробно със средата за програмиране Scratch, като създадат доста комплексна игра; се запознаят с основни понятия от света на програмирането; приложат своето креативно и творческо мислене; направят първите си програми.
Научи повече

Ментори