Създай своя игра Brawl Stars и танцувай с робота Даш

Работилница

Подарете на вашето дете едно незабравимо преживяване със специалните ни зелени летни работилници на открито, с които да превърнете ежедневието му в полезно и забавно време, научавайки нови неща.

Дата 10/09/2022 (Събота)
Продължителност 10:00 - 14:00 (4 ч.)
Зала MindHub - София Симеоново
Цена 90.00 лв
Запиши се
Дата 10/09/2022 (Събота)
Продължителност 10:00 - 14:00 (4 ч.)
Зала MindHub - София Панчарево
Цена 90.00 лв
Запиши се

Играта Brawl Stars ще позволи на малчуганите между 8-9 години да направят своите първи стъпки в програмирането, докато изразяват с код своите мечтани промени в любимата им игра.

Във втората задача ще програмираме робота Даш да танцува много вълнуващ танц. Когато той види препятствие, ще започне да танцува. Когато приключи с танца си, ще чака за нашите аплодисменти, за да ни се отблагодари с един дълбок поклон.

Продължителност на работилницата: 4 часа
Подходяща за: начинаещи и напреднали деца между 8-9 г.

Запиши се

Ще направим играта Brawl Stars, в която ще можем да управляваме избран от нас герой и да стреляме с него. За да е по- интересна играта имаме и враг, който стреля по нас. Целта е да го убием, преди той да е свършил нашите животи. Децата ще работят заедно с ментор и ще имат възможността да създадат изцяло завършена игра, да програмират роботи и разбира се, ще придобият много нови знания.

Работилница - Scratch

Малчуганите ще: се запознаят много подробно със средата за програмиране Scratch, като създадат доста комплексна игра; се запознаят с основни понятия от света на програмирането; приложат своето креативно и творческо мислене; направят първите си програми.
Научи повече

Ментори