Създай своя анимирана игра с Малките Титани и пътувай до далечни планети с робота Dash

Работилница

Подарете на вашето дете едно незабравимо преживяване със специалните ни зелени летни работилници на открито, с което ще обогатим въображението му и ще насърчим креативното му мислене.

Детето ви ще има шанса да програмира игра базирана на популярното анимационно филмче в момента “Малките Титани”. В играта ни ще има много изненади, като крайната цел ще бъде да се телепортираме в различни светове.

Играта Малките Титани ще позволи на малчуганите на 8 и 9 да направят своите първи стъпки в програмирането, създавайки своята първа приключенска игра, изправяйки се пред редица предизвикателства.

Във втората игра децата ще обиколят различни планети заедно с робота Даш. На всяка планета има нещо чудно и интересно. Даш ще бъде малкият принц, който ще обикаля тези планети и ще намира чудни неща върху всяка една от тях. Планетите са заобиколени от астероиди. Трябва да внимаваме, за да не ги докоснем.

Продължителност на работилницата: 4 часа
Подходяща за: начинаещи и напреднали деца на 8 и 9 г.

Необходимо е предварително записване!

Запиши се

В тази работилница, децата ще имат възможност да изберат един от малките титани, с който трябва да преодолеят множество препядствия, за да преминат през портала към следващото ниво. Децата ще работят заедно с ментор и ще имат възможността да създадат изцяло завършена игра, да програмират роботи и разбира се, ще придобият много нови знания.

Работилница - Scratch

Малчуганите ще: се запознаят много подробно със средата за програмиране Scratch, като създадат доста комплексна игра; се запознаят с основни понятия от света на програмирането; приложат своето креативно и творческо мислене; направят първите си програми.
Научи повече

Ментори