Създай своя игра с Миньоните и програмирай робота Даш да избяга от лабиринта

Работилница

Подарете на вашето дете едно незабравимо преживяване със специалните ни зелени летни работилници на открито, с които ще обогатим въображението му и ще насърчим креативното му мислене.

Дата 21/08/2022 (Неделя)
Продължителност 10:00 - 14:00 (4 ч.)
Зала MindHub - София Симеоново
Цена 90.00 лв
Запиши се
Дата 21/08/2022 (Неделя)
Продължителност 10:00 - 14:00 (4 ч.)
Зала MindHub - София Панчарево
Цена 90.00 лв
Запиши се

Детето ви ще има шанса да програмира собствен миньон, който тича и събира банани - любимата храна на миньоните. Играта обаче не е толкова лесна колкото ни звучи - ще има и множество препятствия и предизвикателства.

Играта с Миньоните ще позволи на малчуганите на 8 и 9 да направят своите първи стъпки в програмирането, създавайки своята първа приключенска игра, изправяйки се пред редица предизвикателства.

Втората задача на децата ще е да програмират робота Даш, който се е изгубил в лабиринт. Те обаче трябва да му помогнат да излезе,като го насочват накъде да тръгне.

Продължителност на работилницата: 4 часа
Подходяща за: начинаещи и напреднали деца на 8 и 9 г.

Необходимо е предварително записване!

Запиши се

В тази работилница, децата ще управляват създаден от тях миньон, прескачайки сложни препятствия, като нашият миньон ще има за цел да събира колкото може повече банани и да преминава към все по-трудни нива, но трябва да внимаваме да не загубим всичките ни животи, защото ще трябва да започнем играта отначало! Децата ще работят заедно с ментор и ще имат възможността да създадат изцяло завършена игра, да програмират роботи и разбира се, ще придобият много нови знания.

Работилница - Scratch

Малчуганите ще: се запознаят много подробно със средата за програмиране Scratch, като създадат доста комплексна игра; се запознаят с основни понятия от света на програмирането; приложат своето креативно и творческо мислене; направят първите си програми.
Научи повече

Ментори