Създай Minecraft игра с блокове

Работилница

Подарете на вашето дете едно незабравимо преживяване с новите ни тематични пробни уроци, чрез които да разпалите интереса му към технологиите и да стимулирате неговото развитие, с помощта на игри и предизвикателства.

Дата 05/12/2021 (Неделя)
Продължителност 13:30 - 14:30 (1 ч.)
Зала MindHub - София Борово
Цена 0.00 лв
Запиши се

Ако все още не сте избрали полезно и интересно извънкласно занимание на детето си, ние от MindHub ви предлагаме неповторимо безплатно Minecraft приключение, с което да зарадвате и разбудите интереса на вашия малчуган.

Нашите тематични безплатни демонстрационни уроци са подходящи както за начинаещи, така и за  деца с предишен опит в програмирането.

В този демо урок децата ще програмират собствена Minecraft игра. Целта в играта ни ще бъде да създадем героя Steve, след което да построим нещо свое с помощта на блокове.

Предвид ситуацията с COVID-19, ще се погрижим всяко от децата да работи самостоятелно. 

Запиши се

В този демонстрационен урок децата ще имат възможността да се докоснат до програмирането по един забавен и увлекателен начин като ние ще ги насърчим:

  • Да развият начина си на мислене

  • Да обогатят въображението си

  • Да засилят творческите си способности

  • Да презентират идеите си.

  • Да използват технологиите, за да откриват нови хоризонти

  • Да запазват концентрация

  • Да подхождат към задачите с търпение

Децата ще разработят своите игри в избраната от вас зала, заедно с ментор. Ще имат възможността да създадат изцяло завършена игра и разбира се, ще придобият много нови знания.

Създай Minecraft игра с блокове

Децата посетили демо урока ще: се запознаят с основни понятия от света на програмирането, докато създават своя Minecraft игра; развият своето креативно и творческо мислене; направят първите си програми с блокове код.
Научи повече

Ментори