Създай Minecraft игра с блокове

Подарете на вашето дете едно незабравимо преживяване с новите ни тематични пробни уроци, чрез които да разпалите интереса му към технологиите и да стимулирате неговото развитие, с помощта на игри и предизвикателства.

Запиши се Научи повече

Age 8-9

8 - 9 ГОДИНИ

Age 10-11

10 - 11 ГОДИНИ

Подходящ за: Начинаещи

Продължителност: 1 Дни

Свободни места: 3/6

Стартова дата
Продължителност
Цена
Безплатно

Учебната година вече започна! Ако все още не сте избрали полезно и интересно извънкласно занимание на детето си, ние от MindHub Дианабад ви предлагаме неповторимо безплатно Minecraft приключение, с което да зарадвате и разбудите интереса на вашия малчуган.

Нашите тематични безплатни демонстрационни уроци са подходящи както за начинаещи, така и за  деца с предишен опит в програмирането.

В този демо урок децата ще програмират собствена Minecraft игра. Целта в играта ни ще бъде да създадем героя Steve, след което да построим нещо свое с помощта на блокове.

 

Продължителност: 1 час

 

Подходяща за: начинаещи или напреднали деца между 8-11 г.

 

Място на провеждане: Присъствено на ул. Никола Габровски 102А, гр. София

(след регистрация ще получите повече информация)

 

Запиши се

В този демонстрационен урок децата ще имат възможността да се докоснат до програмирането по един забавен и увлекателен начин като ние ще ги насърчим:

- Да развият начина си на мислене

- Да обогатят въображението си

- Да засилят творческите си способности

- Да презентират идеите си

- Да използват технологиите, за да откриват нови хоризонти

- Да запазват концентрация

- Да подхождат към задачите с търпение

Децата ще разработят своите игри заедно с ментор. Ще имат възможността да създадат изцяло завършена игра и разбира се, ще придобият много нови знания.

Създай Minecraft игра с блокове

Децата посетили демо урока ще: се запознаят с основни понятия от света на програмирането, докато създават своя Minecraft игра; развият своето креативно и творческо мислене; направят първите си програми с блокове код.
Научи повече

Ментори