Пакет: 3 виртуални работилници по програмиране

Подарете на вашето дете едно незабравимо онлайн преживяване със специалните ни тематични виртуални работилници, чрез които ще насочите интереса му към технологиите в правилна посока и ще стимулирате неговото развитие.

Запиши се Научи повече

Age 8-9

8 - 9 ГОДИНИ

Age 10-11

10 - 11 ГОДИНИ

Подходящ за: Напреднали

Продължителност: 5 Дни

Свободни места: 5/8

Стартова дата
Продължителност
Цена
50.00 bgn

Лятото е вече тук! Ако все още не сте избрали полезно и интересно занимание на детето си у дома, прекарвайки време пред компютъра, ние от MindHub (име на центъра) ви предлагаме неповторимо онлайн прключение в света на програмирането и игрите!
Нашите виртуални работилници са подходящи както за начинаещи, така и за деца с предишен опит в програмирането.

По време на работилниците, малчуганите ще имат възможност да програмират свои собствени интерпретации на някои от любимите им игри!

Ден 1 - Създай своя игра “Малките титани - (Вторник), (23.06), (13:30)

Ден 2 - Създай своя игра “Minion Rush“ - (Четвъртък), (25.06), (13:30)

Ден 3 - Създай своя игра “Brawl Stars“ - (Събота), (27.06), (13:30)

Продължителност на ден: 2 часа и 30 минути (за всяка работилница )
Подходяща за: начинаещи или напреднали деца между 8-11 г.
Място на провеждане: Онлайн, платформа Zoom (след регистрация ще получите повече информация)

Необходимо е предварително записване!

Запиши се

По време на работилниците ще обърнем внимание на развитието на алгоритмичното мислене на децата, определянето на цел и разделянето на една голяма задача на по-малки. Основни принципи по време на занятията ни са стимулиране на креативността и проактивността от участниците.
Децата придобиват знания за някои от основните понятия в света на програмирането: среда за разработка, инструкции, програма, програмен код , алгоритъм, цикъл, условие. 

Виртуалните работилници носят и много положителни емоции на децата, тъй като чрез тях те имат възможност да програмират своите любими игри!

Ден 1 - Създай своя игра “Малки титани“

В тази игра ще управляваме избран от нас герой от Teen Titans, като целта е да стигнем до портала, за да преминем към следващото ниво. Трябва да избягваме червената лава, която ни връща в началото на нивото.

Ден 2 - Създай своя игра “Minion Rush“

В тази игра имаме миньон, който трябва да събира банани по трасето. На всеки 30 секунди преминаваме към следващото ниво. Целта е да не изпускаме банани, защото при три изпуснати банана губим играта.

Ден 3 - Създай своя игра “Brawl Stars“

Ще направим играта Brawl Stars, в която ще можем да управляваме избран от нас герой и да стреляме с него. За да е по- интересна играта имаме и враг, който стреля по нас. Целта е да го убием, преди той да е свършил нашите животи.

Интересно и ползотворно лято за вашето дете!

Малчуганите ще се забавляват с:

  • Работилници по програмиране
  • Допълнителни дейности
  • Свободно време и спорт
     

Децата записани за 1 седмица ще получат удостоверение за участие, а всички преминали през 10-те дни на академията ще получат заслужен сертификат за успешното й завършване и специален подарък от MindHub!

Ментори