Пакет: 3 работилници по програмиране ПРОМОЦИЯ РАННО ЗАПИСВАНЕ

Подарете на вашето дете едно незабравимо преживяване със специалните ни тематични работилници, чрез които ще насочите интереса му към технологиите в правилна посока и ще стимулирате неговото развитие

Запиши се Научи повече

Age 8-9

8 - 9 ГОДИНИ

Age 10-11

10 - 11 ГОДИНИ

Подходящ за: Начинаещи

Продължителност: 5 Дни

Свободни места: 8/8

Стартова дата
Продължителност
Цена
65.00 bgn

Лятото е вече тук! Ако все още не сте избрали полезно и интересно занимание на детето си ние от MindHub (Стара Загора) ви предлагаме неповторимо  прключение в света на програмирането и игрите!
Нашите  работилници са подходящи както за начинаещи, така и за деца с предишен опит в програмирането.

По време на работилниците, малчуганите ще имат възможност да програмират свои собствени интерпретации на някои от любимите им игри!

Ден 1 - Създай своя игра “Fortnite“ - (понеделник), (13.07), (14:00)

Ден 2 - Създай своя игра “Darts“ - (сряда), (15.07), (14:00)

Ден 3 - Създай своя игра “Brawl Stars“ - (петък), (17.07), (14:00)

Продължителност на ден: 2 часа и 30 минути (за всяка работилница )
Подходяща за: начинаещи или напреднали деца между 8-11 г.
Място на провеждане: улица Цар Симеон Велики 112, Сити център, сутерен

Необходимо е предварително записване!

Запиши се

По време на работилниците ще обърнем внимание на развитието на алгоритмичното мислене на децата, определянето на цел и разделянето на една голяма задача на по-малки. Основни принципи по време на занятията ни са стимулиране на креативността и проактивността от участниците.
Децата придобиват знания за някои от основните понятия в света на програмирането: среда за разработка, инструкции, програма, програмен код, алгоритъм, цикъл, условие. 

Виртуалните работилници носят и много положителни емоции на децата, тъй като чрез тях те имат възможност да програмират своите любими игри!

Ден 1 - Създай своя игра “Fortnite“

В тази игра ще управляваме герой от Fortnite, който ще трябва да стигне до портала, за да може да премине към следващото ниво. Трябва да избягваме червената лава, защото ако героят я докосне тя ни връща в началото на нивото.  По време на играта ще падат и бонуси, като целта е да съберем възможно най- много бонуси.

Ден 2 - Създай своя игра “Darts“

Ще направим играта дартс, в която имаме право на три хвърлени стрели. Всеки различен цвят на мишената носи различен брой точки. Печелим играта, когато сбора на точките от трите хвърления е по- голям от 13. В противен случай губим играта.

Ден 3 - Създай своя игра “Brawl Stars“

Ще направим играта Brawl Stars, в която ще можем да управляваме избран от нас герой и да стреляме с него. За да е по- интересна играта имаме и два врага, които стрелят по нас. Целта е да ги убием, преди той да е свършил нашите животи.

Интересно и ползотворно лято за вашето дете!

Малчуганите ще се забавляват с:

  • Работилници по програмиране
  • Допълнителни дейности
  • Свободно време и спорт
     

Децата записани за 1 седмица ще получат удостоверение за участие, а всички преминали през 10-те дни на академията ще получат заслужен сертификат за успешното й завършване и специален подарък от MindHub!

Ментори