Пакет: 3 работилници по програмиране ПРОМОЦИЯ РАННО ЗАПИСВАНЕ

Подарете на вашето дете едно незабравимо преживяване със специалните ни тематични работилници, чрез които ще насочите интереса му към технологиите в правилна посока и ще стимулирате неговото развитие

Запиши се Научи повече

Age 8-9

8 - 9 ГОДИНИ

Age 10-11

10 - 11 ГОДИНИ

Подходящ за: Начинаещи

Продължителност: 5 Дни

Свободни места: 4/8

Стартова дата
Продължителност
Цена
65.00 bgn

Лятото е вече тук! Ако все още не сте избрали полезно и интересно занимание на детето си ние от MindHub (Стара Загора) ви предлагаме неповторимо  прключение в света на програмирането и игрите!
Нашите  работилници са подходящи както за начинаещи, така и за деца с предишен опит в програмирането.

По време на работилниците, малчуганите ще имат възможност да програмират свои собствени интерпретации на някои от любимите им игри!

Ден 1 - Създай своя игра “Angry Birds“ - (понеделник), (06.07), (14:00)

Ден 2 - Създай своя игра “Fruit Ninja“ - (сряда), (08.07), (14:00)

Ден 3 - Създай своя игра “Pacman“ - (петък), (03.07), (14:00)

Продължителност на ден: 2 часа и 30 минути (за всяка работилница )
Подходяща за: начинаещи или напреднали деца между 8-11 г.
Място на провеждане: улица Цар Симеон Велики 112, Сити център, сутерен

Необходимо е предварително записване!

Запиши се

По време на работилниците ще обърнем внимание на развитието на алгоритмичното мислене на децата, определянето на цел и разделянето на една голяма задача на по-малки. Основни принципи по време на занятията ни са стимулиране на креативността и проактивността от участниците.
Децата придобиват знания за някои от основните понятия в света на програмирането: среда за разработка, инструкции, програма, програмен код, алгоритъм, цикъл, условие. 

Виртуалните работилници носят и много положителни емоции на децата, тъй като чрез тях те имат възможност да програмират своите любими игри!

Ден 1 - Създай своя игра “Angry Birds“

Ще направим играта Angry Birds, в която имаме различни пилета, които можем да изстрелваме и целта е да уцелим всички прасета. Играта е разделена на три нива, като във всяко едно ниво имаме различно пиле и различно разположение на прасетата.

Ден 2 - Създай своя игра “Fruit Ninja“

В тази игра трябва да отрежем възможно най- много плодове, които изкачат от долната част на екрана ни. Режем плодовете с помощта на ръцете си (като използваме Video Sensing) или с помощта на мишката. Трябва да внимаваме с бомбите и с изпуснатите плодове. Губим играта, когато отрежем бомба или когато изпуснем три плода.

Ден 3 - Създай своя игра “Pacman“

В тази игра ще програмираме нашия герой Pacman да обикаля през лабиринта и да търси зелената си храна. Печелим играта, ако успеем да изядем 20 зелени храни. Губим играта, ако някой дух ни докосне.

Интересно и ползотворно лято за вашето дете!

Малчуганите ще се забавляват с:

  • Работилници по програмиране
  • Допълнителни дейности
  • Свободно време и спорт
     

Децата записани за 1 седмица ще получат удостоверение за участие, а всички преминали през 10-те дни на академията ще получат заслужен сертификат за успешното й завършване и специален подарък от MindHub!

Ментори