Целодневна лятна академия за 2 седмици (12 август - 23 август)

Интересно и ползотворно лято за вашето дете! Aкадемия е подходяща, както за начинаещи така и за деца с предишен опит в програмирането.

Запиши се Научи повече

Age 6-7

6 - 7 ГОДИНИ

Age 8-9

8 - 9 ГОДИНИ

Age 10-11

10 - 11 ГОДИНИ

Подходящ за: Начинаещи

Продължителност: 10 Дни

Свободни места: 5/10

Стартова дата
Продължителност
Цена
373.00 bgn

MindHub Summer Camp предлага полудневна и целодневна форма на участие, както и възможност за включване за една или две седмици през периода 3 Юни - 30 Август. Лятната академия е подходяща, както за начинаещи така и за деца с предишен опит в програмирането.
Програмата ни включва 10 независими тематични дни, всеки от тях е посветен на програмирането на игри, разказването на интерактивни истории и програмиране поведението на роботи. 
Децата записани за 1 седмица ще получат удостоверение за участие, а всички преминали през 10-те дни на академията ще получат заслужен сертификат за успешното й завършване и специален подарък от MindHub!
За периода 12 август - 23 август децата ще преминат през теми от Ден 1 до Ден 10

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да започнете от тема 1, тъй като заниманията са независими едно от друго!
При записване за 2 седмици може да се възползвате от целия период за участие, двете седмици НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да са последователни.

Ако желаете да се възползвате от тази опция, моля, не се колебайте и се свържете с нас на +359889365033.

Дневната програма за престоя на вашето дете изглежда така:
8:30 - 9:00 ч. Посрещане на децата
9:00 - 13:00 ч. Работилници по програмиране
13:00 - 14:00 ч. Обяд (включен в цената)
14:00 - 15:30 ч. Допълнителни занимания 
15:30 - 16:00 ч. Следобедна закуска (включена в цената)
16:00 - 18:30 ч. Спорт и свободни дейности

Запиши се
 • Тема 1

  1. Спортен ден с роботи

  Ден 1 е посветен на пресъздаването на различни спортове с роботи. Децата ще програмират поведението на различни видове роботи. Втората им задача ще бъде свързана със създаването на игри на спортна тематика.

 • Тема 2

  2. Minecraft

  Ден 2 е посветен на създаване игри на тема Minecraft. През този ден децата ще могат да се забавляват с много реалистични Minecraft проекти и ще имат възможност да програмират нашите роботи да съберат части от лего, с които да построят собствен Minecraft свят.

 • Тема 3

  3. Танци и музика с роботи

  В ден 3 малките програмисти ще създават програми с различни визуални и звукови ефекти. Заедно ще работят по пресъздаването на любими реалити формати за танци и музика.

 • Тема 4

  4. Звездно пътуване в открития космос

  В този ден децата ще преоткриват необятните тайни на космоса, като те ще контролират роботи, за да изследват различни небесни тела и пространства. Малчуганите ще създадат и свои интерактивни анимации и забавни игри.

 • Тема 5

  5. Роботи, изгубени в лабиринта

  Ден посветен на спасяването на роботи изгубени в лабиринт! Децата ще придвижат своя робот през лабиринта чрез създадена от тях програма, а след това ще програмират интересни игри и анимации.

 • Тема 6

  6. Робоботки

  Този ден е любим на децата! Те ще програмират поведението на различни по вид роботи, които ще премерят сили в различни боеве. Малчуганите ще екипират своите роботи, ще измислят стратегии и ще ги прилагат в действие.

 • Тема 7

  7. Създаване на 3D анимации и игри

  През ден 7 малките програмисти ще работят по създаването на игри и анимации с различни 3D и визуални ефекти. Те ще работят в различни среди за програмиране, като всяко едно от децата ще може да вложи много креативност.

 • Тема 8

  8. Луда надпревара с роботи и игри на Hopscotch и Scratch

  В ден 8 ще се състезаване и надпреварваме кой ще стигне първи до финала! Децата ще създават игри на различни среди за програмиране, а в края на деня ще организират и една луда надпревара с роботи.

 • Тема 9

  9. АртБоти - роботите пишат вместо нас

  Всички знаем, че роботите могат много неща, но не биха се справили без нас. Затова децата в ден 9 ще учат и програмират роботите как да пишат вместо тях. Ще създаваме ръце от лего и ще пишем с морзов код.

 • Тема 10

  10. Карнавална забава

  В ден 10 децата ще се впуснат в света на забавленията и карнавалите като ще създават свои игри на тази тематика, както и ще програмират фантастични мисии с различни роботи.

Интересно и ползотворно лято за вашето дете!

Малчуганите ще се забавляват с:

 • Работилници по програмиране
 • Допълнителни дейности
 • Свободно време и спорт
   

Децата записани за 1 седмица ще получат удостоверение за участие, а всички преминали през 10-те дни на академията ще получат заслужен сертификат за успешното й завършване и специален подарък от MindHub!

Ментори