Пакет: 3 виртуални работилници по програмиране ПРОМОЦИЯ ранно записване

Подарете на вашето дете едно незабравимо онлайн преживяване със специалните ни тематични виртуални работилници, чрез които ще насочите интереса му към технологиите в правилна посока и ще стимулирате неговото развитие.

Запиши се Научи повече

Age 10-11

10 - 11 ГОДИНИ

Подходящ за: Напреднали

Продължителност: 5 Дни

Свободни места: 8/8

Стартова дата
Продължителност
Цена
65.00 bgn

Лятото е вече тук! Ако все още не сте избрали полезно и интересно занимание на детето си у дома, прекарвайки време пред компютъра, ние от MindHub Пловдив ви предлагаме неповторимо онлайн прключение в света на програмирането и игрите!
Нашите виртуални работилници са подходящи както за начинаещи, така и за деца с предишен опит в програмирането.

По време на работилниците, малчуганите ще имат възможност да програмират свои собствени интерпретации на някои от любимите им игри!

Ден 1 - Създай своя игра “Brawl Stars - (Понеделник), (15.06), (14:00)

Ден 2 - Създай своя игра “Minecraft“ - (Сряда), (17.06), (14:00)

Ден 3 - Създай своя игра “Fruit Ninja - (Петък), (19.06), (14:00)

Продължителност на ден: 2 часа и 30 минути (за всяка работилница )
Подходяща за: напреднали деца между 10-11 г.
Място на провеждане: Онлайн, платформа Zoom (след регистрация ще получите повече информация)

Необходимо е предварително записване!

Промоционалната цена за ранно записване до 15.06.2020 е 65 лв., вместо 75 лв.

Запиши се

По време на работилниците ще обърнем внимание на развитието на алгоритмичното мислене на децата, определянето на цел и разделянето на една голяма задача на по-малки. Основни принципи по време на занятията ни са стимулиране на креативността и проактивността от участниците.
Децата придобиват знания за някои от основните понятия в света на програмирането: среда за разработка, инструкции, програма, програмен код , алгоритъм, цикъл, условие. 

Виртуалните работилници носят и много положителни емоции на децата, тъй като чрез тях те имат възможност да програмират своите любими игри!

Ден 1 - Създай своя игра “Brawl Stars“

Ще направим играта Brawl Stars, в която ще можем да управляваме избран от нас герой и да стреляме с него. За да е по- интересна играта имаме и два врага, които стрелят по нас. Целта е да ги убием, преди той да е свършил нашите животи.

Ден 2 - Създай своя игра “Minecraft“

В тази игра ще програмираме герой, който можем да го управляваме и заедно с него да построим всичко, което пожелаем. По време на играта ще се появяват и различни видове животни, които нашия герой може да си хапва.

Ден 3 - Създай своя игра “Fruit Ninja“

В тази игра трябва да отрежем възможно най- много плодове, които изкачат от долната част на екрана ни. Режем плодовете с помощта на ръцете си (като използваме Video Sensing) или с помощта на мишката. Трябва да внимаваме с бомбите и с изпуснатите плодове. Губим играта, когато отрежем бомба или когато изпуснем три плода.

Онлайн работилници - Scratch

Малчуганите ще: се запознаят много подробно със средата за програмиране Scratch, като създадат доста комплексна игра; се запознаят с основни понятия от света на програмирането; приложат своето креативно и творческо мислене; направят първите си програми.
Научи повече

Ментори