Програмирай виртуален снежен глобус

Подарете на вашето дете едно незабравимо преживяване със специалните ни Коледни работилници, а на себе си подарете свободно време за празнично пазаруване!

Запиши се Научи повече

Age 8-9

8 - 9 ГОДИНИ

Age 10-11

10 - 11 ГОДИНИ

Подходящ за: Начинаещи

Продължителност: 1 Дни

Свободни места: 7/10

Стартова дата
Продължителност
Цена
35.00 bgn

Подарете едно незабравимо преживяване на детето си. Нека участва в една по-различна коледна работилница. Такава, в която ще програмира свой снежен глобус. После лесно можете да подарите този уникален глобус на всички близки - с изпращането на един линк. :)

Какво е зимата без малките подаръци, които ни напомнят за снежните емоции? Целта на нашата работилница е да направим уникален снежен глобус, който да е интерактивен, и да носи не по-малко радост от един обикновен снежен глобус.

Запишете детето си още сега, за да получи то едно зимно приключение в света на програмирането, докато вие се насладите на предколедното пазаруване! :) 

Запиши се

Малчуганите ще:
- се запознаят със средата за програмиране Hopscotch;
- се запознаят с основни понятия от света на програмирането; 
- приложат своето креативно и творческо мислене;
- създадат първата си програма.

Подарете на вашето дете незабравимо преживяване в света на програмирането!

Еднократните MindHub работилници по програмиране включват: Програмиране поведението на роботи, Създаване на игри и Виртуални светове, Активности развиващи логическото мислене Всички деца включили се в тематичните работилници ще получат специална награта от нашия екип!
Научи повече

Ментори