Роботът Даш е снегорин

Подарете на вашето дете едно незабравимо преживяване със специалните ни Коледни работилници, а на себе си подарете свободно време за празнично пазаруване!

Запиши се Научи повече

Age 8-9

8 - 9 ГОДИНИ

Age 10-11

10 - 11 ГОДИНИ

Подходящ за: Начинаещи

Продължителност: 1 Дни

Свободни места: 10/10

Стартова дата
Продължителност
Цена
40.00 bgn

Точно преди Коледа сме подготвили много изненади за всички ентусиасти програмисти между 6 и 11 години в София! В периода 1.12-15.12 за първи път ще организираме Коледни работилници за програмиране на игри и празнични картички!

Може ли да си представите Коледа без вашите най-дорби приятели?
В работилница ще програмираме робот Даш, който е бил на гости на свой приятел, но през нощта навън е натрупало сняг и той ще има задачата да изчисти алеите пред себе си, за да успее да се върне в своята къща навреме.

Включете детето си още сега, за да му подарите едно незабравимо преживяване в света на програмирането, докато вие се насладите на предколедното пазаруване! :) 

Запиши се

Всяка работилница носи своя емоция и представя Коледа по вълнуващ за децата начин! Те ще работят в малки групи, ще създават програми на Коледна тема и разбира се, ще придобият много нови знания.

Малчуганите ще:
- се запознаят със средата за програмиране Hopscotch/ Blockly; 
- се запознаят с основни понятия от света на програмирането; 
- приложат своето креативно и творческо мислене;
- направят първите си програми.

Коледна забава с MindHub!

Работилниците ще се проведат под формата 2-часови / 3.5-часови занимания за създаване на Коледни картички и игри, и програмиране поведението на роботи помощници на Дядо Коледа. Всички деца включили се в тематичните работилници ще получат специална награта от нашия екип!
Научи повече

Ментори