hall

Свържете се с нас!

Свържете се с нас:

MindHub - Велико Търново (Велико Търново)

+ 359 884 070 478

Транспорт

Автобусни линии: 1; 2; 4; 5; 9; 10; 13; 20; 30; 40; 50; 70; 110

Нова група:

В началото на Юни 2024г. курсовете ни по основи на програмиране за деца и младежи  между 6 и 15 години , отново започват да се провеждат в град Велико Търново.

Центърът се намира до ОУ Бачо Киро (западно от стадион Ивайло). Входът е от ул. Йоновка, източно от ОУ Бачо Киро, партерен етаж.

В свят, чието  бъдеще се определя от информационните технологии във всяка една сфера на неговото развитие, ние целим да подготвим вашите деца за успех в бъдещите професии като им покажем света на програмирането! Нашата цел е те да имат един по-добър старт в тяхното личностно и  професионално развитие със силата на логическата мисъл.

Работим в малки групи с деца на сходна възраст.

Age 8-9

- ГОДИНИ

Age 10-11

- ГОДИНИ

Програмиране в света на Minecraft

Тази седмична школа предлага на децата да се превърнат от ползватели в създатели на Мйнкрафт светове. Те ще имат възможност да погледнат през погледа на любимите си герои от Майнкрафт, докато създават и програмират свои светове и персонажи. Звучи забавно нали?

Научи повече

Age 6-7

- ГОДИНИ

Age 8-9

- ГОДИНИ

Age 10-11

- ГОДИНИ

Седмица на игрите в MindHub

В тези работилници децата създават свои интерактивни игри и анимации. Те се научават да работят в различни среди за блоково програмиране, като програмата включва увлекателни и разнообразни проекти за всеки ден.

Научи повече

Age 8-9

- ГОДИНИ

Age 10-11

- ГОДИНИ

Age 6-7

- ГОДИНИ

Програмиране в света на Roblox

В тази седмична школа децата добиват нови умения, докато създават и програмират собствени светове в любимата им игра Роблокс. Работейки върху разнообразни проекти в Роблокс, младите програмисти ще развият своето въображение, технически умения, креативност и ще играят игри, които сами са създали от нулата/празен работен плот.

Научи повече

Age 6-7

- ГОДИНИ

Age 8-9

- ГОДИНИ

Age 10-11

- ГОДИНИ

Програмиране с KODU

Новата среда КОДУ позволява и на най-малките програмисти да се впуснат в предизвикателния свят на гейм дизайна, като те сами създават терена и героите, чието поведение програмират. Това им дава невероятната възможност да видят как създадения от тях проект оживява.

Научи повече

Age 6-7

- ГОДИНИ

Age 8-9

- ГОДИНИ

Age 10-11

- ГОДИНИ

Космически предизвикателства с MindHub

Децата програмират поведението на роботи, докато се забавляват и изпълняват мисии те развиват своето алгоритмично и пространствено мислене.

Научи повече

За съжаление в момента нямаме предстоящи обучения. Aко желаете да получите известие за следващите ни обучения, моля абонирайте се чрез формата: