hall

Свържете се с нас!

Свържете се с нас:

MindHub - София Витоша (София)

Транспорт

Автобуси 102 и 67

Нова група:

 

Академията ни е с обща площ над 100 кв.м., с контролиран достъп, просторни и светли стаи, обособен кът за почивка и външно озеленено пространство. Осигурени са и паркоместа за клиентите. Намира се на партерен етаж в новопостроена сграда на ул. Проф. Жечо Атанасов, в непосредствена близост до два комплекса от затворен тип – Вита Верде и Сите Жарден. Залата е брандирана с логото на MindHub и е готова да посрещне своите възпитаници в уютна и модерна среда.

MindHub Витоша се намира в близост до бул. Симеоновско шосе (кръстовището с ул. Проф. Д-р Иван Странски, осигуряващо достъп към Студентски град), като удобен транспорт са Автобуси 102 и 67.

Занятията са всяка седмица в предварително избрана според възрастта на детето група. Часовете и дните за провеждане на занимания са събота и неделя от 9:00 до 19:00 ч. и през делнични дни от 17:00 до 19:00 часа.

Няма намерени резултати

За съжаление в момента нямаме предстоящи обучения. Aко желаете да получите известие за следващите ни обучения, моля абонирайте се чрез формата: