hall

Свържете се с нас!

Свържете се с нас:

MindHub - София Витоша (София)

+359 897 995 125

Транспорт

Автобуси 102 и 67

Нова група:

 

Академията ни е с обща площ над 100 кв.м., с контролиран достъп, просторни и светли стаи, обособен кът за почивка и външно озеленено пространство. Осигурени са и паркоместа за клиентите. Намира се на партерен етаж в новопостроена сграда на ул. Проф. Жечо Атанасов, в непосредствена близост до два комплекса от затворен тип – Вита Верде и Сите Жарден. Залата е брандирана с логото на MindHub и е готова да посрещне своите възпитаници в уютна и модерна среда.

MindHub Витоша се намира в близост до бул. Симеоновско шосе (кръстовището с ул. Проф. Д-р Иван Странски, осигуряващо достъп към Студентски град), като удобен транспорт са Автобуси 102 и 67.

Занятията са всяка седмица в предварително избрана според възрастта на детето група. Часовете и дните за провеждане на занимания са събота и неделя от 9:00 до 19:00 ч. и през делнични дни от 17:00 до 19:00 часа.

Age 6-7

Моите първи стъпки във визуалното програмиране

Начален курс

Малчуганите се запознават с понятията програма, инструкция, приоритет, среда за програмиране, също така и какво е алгоритъм. Всичко това научават, програмирайки поведението на роботи и създавайки интересни анимации.

MindHub - София Витоша
Age 8-9

Първата ми среща с блоковото програмиране

Начален курс

В това ниво децата на 8 и 9 години се запознават с повтарящите се действия и разклоняването на програмите, както и какво са събития, докато създават интересни игри в различни среди за програмиране.

MindHub - София Витоша
Age 10-11

Програмирам с блокове и създавам игри

Начален курс

Това ниво цели да запознае децата с основни концепции от света на програмирането, както и да постави основите, върху които децата могат да стъпят, за да надграждат с допълнителни знания в следващите нива.

MindHub - София Витоша
Age 14-15

Всеки може да е програмист

Начален курс

Докато създават игра, мобилно приложение и собствена уеб страница, децата преминават през редица дигитални предизвикателства и учат чрез практиката.

MindHub - София Витоша