hall

Свържете се с нас!

Свържете се с нас:

MindHub - София Лозенец (София)

+359 896 353 087

Транспорт

Автобусни линии: 102, 120, 204, 67, 88, 94; метро: М2 - спирка Джеймс Баучер; трамвай :10 - спирка ЕНЕРГОПРОЕКТ

Нова група:

През май 2021 MindHub отвори врати с още един център за жителите на град София, като курсовете ни по програмиране за деца между 6 и 15 години вече ще бъдат достъпни и за малките програмисти на квартал Лозенец и Триадица! 

Залата ни се намира на изключително комуникативно място, на улица “Трепетлика” 5, намираща зад Енергопроект Тауър и Office One Superstore, в непосредствена близост до метростанция Джеймс Баучер и бул. Черни връх.

Академията ни е с обща площ 170 кв.м., като предоставя на своите клиенти луксозни общи части с контрол на достъпа, просторни и светли стаи за занятията и приятна атмосфера с кът за вода, кафе и чай за родителите.

Занятията са всяка седмица в предварително избрана група. Часовете и дните за провеждане на занимания са събота и неделя от 10:00 до 18:30 ч. и през делнични дни от 16:30 до 18:30, като предоставяме допълнителна услуга децата да бъдат взимани от близките до академията училища като: 

  • ЧОУ "Свети Георги", 

  • 122 ИОУ "Николай Лилиев", 

  • 107 ОУ „Хан Крум“, 

  • 21 СУ „Христо Ботев“

Продължителността на едно занятие е 120 минути като ние залагаме на индивидуалния подход към децата и работим в малки групи с деца на приблизителна възраст.

Целите на нашия център са насочени към предоставяне на повече възможности на учениците и младежите в града. Нашата мисия е учащите да развият критично и логическото си мислене, както и да придобият качества и умения, необходими им  както за учене, така и за успех в професиите на бъдещето.

Age 6-7

Моите първи стъпки във визуалното програмиране

Начален курс

Малчуганите се запознават с понятията програма, инструкция, приоритет, среда за програмиране, също така и какво е алгоритъм. Всичко това научават, програмирайки поведението на роботи и създавайки интересни анимации.

MindHub - София Лозенец
Age 10-11

Програмирам с блокове и създавам игри

Начален курс

Това ниво цели да запознае децата с основни концепции от света на програмирането, както и да постави основите, върху които децата могат да стъпят, за да надграждат с допълнителни знания в следващите нива.

MindHub - София Лозенец
Age 8-9

Първата ми среща с блоковото програмиране

Начален курс

В това ниво децата на 8 и 9 години се запознават с повтарящите се действия и разклоняването на програмите, както и какво са събития, докато създават интересни игри в различни среди за програмиране.

MindHub - София Лозенец
Age 8-9

Обучение по програмиране с езика Python

Python e текстово-базиран програмен език, който се използва за създаване на приложения, игри и уеб сайтове. Този език е един от най-подходящите за навлизане на учащите в компютърното програмиране.

MindHub - София Лозенец