hall

Свържете се с нас!

Свържете се с нас:

MindHub - София Лозенец (София)

+359 897 970 299

Транспорт

НПМГ Акад. Любомир Чакалов

Нова група:

През май 2021 MindHub отвори врати с още един център за жителите на град София, като курсовете ни по програмиране за деца между 6 и 15 години вече ще бъдат достъпни и за малките програмисти на квартал Лозенец и Триадица! 

Залата ни се намира на изключително комуникативно място, на улица ул. Бигла 64 , партерен етаж.

Занятията са всяка седмица в предварително избрана група. Часовете и дните за провеждане на занимания са събота и неделя от 10:00 до 18:30 ч. и през делнични дни от 16:30 до 18:30, като предоставяме допълнителна услуга децата да бъдат взимани от близките до академията училища като: 

  • ЧОУ "Свети Георги", 

  • 122 ИОУ "Николай Лилиев", 

  • 107 ОУ „Хан Крум“, 

  • 21 СУ „Христо Ботев“

Продължителността на едно занятие е 120 минути като ние залагаме на индивидуалния подход към децата и работим в малки групи с деца на приблизителна възраст.

Целите на нашия център са насочени към предоставяне на повече възможности на учениците и младежите в града. Нашата мисия е учащите да развият критично и логическото си мислене, както и да придобият качества и умения, необходими им  както за учене, така и за успех в професиите на бъдещето.

Age 6-7

Моите първи стъпки във визуалното програмиране

Начален курс

Малчуганите се запознават с понятията програма, инструкция, приоритет, среда за програмиране, също така и какво е алгоритъм. Всичко това научават, програмирайки поведението на роботи и създавайки интересни анимации.

MindHub - София Лозенец
Age 8-9

Първата ми среща с блоковото програмиране

Начален курс

В това ниво децата на 8 и 9 години се запознават с повтарящите се действия и разклоняването на програмите, както и какво са събития, докато създават интересни игри в различни среди за програмиране.

MindHub - София Лозенец