hall

Свържете се с нас!

Свържете се с нас:

MindHub - Севлиево (Севлиево)

0888 503 794

Транспорт

Личен автомобил

Нова група:

През февруари 2022 курсовете ни по програмиране за деца и младежи между 6 и 18 години, започнаха да се провеждат в още един град в България – град Севлиево.

Залата ни се намира в централна част на гр. Севлиево, ул. Стефан Пешев №87, ет. 5-ти, бивша сграда на АПК. Академията ни е с обща площ 100 кв.м., като предоставя на своите посетители безопасни и здравословни условия за обучение с осигурен контрол на достъп, просторни и светли стаи за занятията и приятна атмосфера с кът за вода, кафе и чай за родителите.

Занятията са всяка седмица в предварително избрана група. Часовете и дните за провеждане на занимания са: Събота и Неделя от 10:00 до 17:30 ч. и през делнични дни от 16:30 до 18:30. Продължителността на едно занятие е 120 мин. Работим в малки групи с деца на приблизителна възраст, при спазване на всички противоепидемични мерки.

Нашата мисия е да насочим интереса на децата към технологиите в посока, която да им помогне да придобият основни дигитални умения и компетенции, логическо и аналитично мислене, необходими им както в усвояването на училищния материал, така и за успеха в професиите на бъдещето.

Age 6-7

Моите първи стъпки във визуалното програмиране

Начален курс

Малчуганите се запознават с понятията програма, инструкция, приоритет, среда за програмиране, също така и какво е алгоритъм. Всичко това научават, програмирайки поведението на роботи и създавайки интересни анимации.

MindHub - Севлиево
Age 8-9

Първата ми среща с блоковото програмиране

Начален курс

В това ниво децата на 8 и 9 години се запознават с повтарящите се действия и разклоняването на програмите, както и какво са събития, докато създават интересни игри в различни среди за програмиране.

MindHub - Севлиево