hall

Свържете се с нас!

Свържете се с нас:

MindHub - Русе (Русе)

+359 888 105 100

Транспорт

Личен автомобил

Нова група:

През декември 2021 курсовете ни по програмиране за деца и младежи между 6 и 18 години, започнаха да се провеждат в още един град в България – град Русе.

Залата ни се намира на ул.Олимпи Панов 23. Това е уличката точно срещу сладкарница „Неделя”, зад комплекс „Евас”. След 20 метра поглеждате леко надясно и нагоре и ще видите прозорците на MindHub. 

Занятията са всяка седмица. Часовете и дните за провеждане на занимания са съобразени с предпочитанията на децата и родителите. Обикновено най-малките са през почивните дни, а по-големите  през делничните.

Продължителността на едно занятие е 120 мин. Работим в малки групи с деца на приблизителна възраст.

Нашата мисия е да запалим искрата на програмирането в колкото се може повече деца и младежи, които в последствие да намерят своето призвание в необятния свят на дигиталния сектор. Мечтата ни е да покажем на малките русенчета, че могат да останат и да се развиват в своя град.

Age 8-9

Първата ми среща с блоковото програмиране

Начален курс

В това ниво децата на 8 и 9 години се запознават с повтарящите се действия и разклоняването на програмите, както и какво са събития, докато създават интересни игри в различни среди за програмиране.

MindHub - Русе