hall

Свържете се с нас!

Свържете се с нас:

MindHub - Пазарджик (Пазарджик)

+359 897 974 664

Транспорт

Автобус 13

Нова група:

MindHub Пазарджик е първата по рода си академия по програмиране за деца между 6 и 18 години в града. На бул. Георги Бенковски 27 се намира нашата първа зала, приемаща всички деца желаещи да изучават основи на програмирането.

Занятията се провеждат всяка седмица в предварително избрана група. Часовете и дните за провеждане на занимания са: Събота и Неделя от 9:00 до 14:00 ч. Продължителността на едно занятие е 120 мин. Работим в малки групи с деца на сходна възраст.

Залата ни се намира на партерен етаж на жилищна сграда.Първата зала на MindHub в Пазарджик се намира много близо до кръстовището на бул.Георги Бенковски и ул. Кочо Честименски. Удобен транспорт са Автобус 13, както и тролей 1

Age 8-9

- ГОДИНИ

Age 10-11

- ГОДИНИ

Създаване и редактиране на видеа

Школата за създаване и обработка на видеа дава възможност на децата да развихрят своето въображение и да създадат своето първо професионално видео в youtube. Освен това работят по самостоятелни проекти, добивайки полезни знания за киноидустрията. С придобитите умения от школата децата могат да създават сами видеа с ефекти, които да впечатлят дори най-известните инфлуенсъри.

Научи повече

Age 8-9

- ГОДИНИ

Age 10-11

- ГОДИНИ

Програмиране в света на Minecraft

Тази седмична школа предлага на децата да се превърнат от ползватели в създатели на Мйнкрафт светове. Те ще имат възможност да погледнат през погледа на любимите си герои от Майнкрафт, докато създават и програмират свои светове и персонажи. Звучи забавно нали?

Научи повече

За съжаление в момента нямаме предстоящи обучения. Aко желаете да получите известие за следващите ни обучения, моля абонирайте се чрез формата: