hall

Свържете се с нас!

MindHub - Велико Търново (Велико Търново)

+359 877 53 43 79

Транспорт

Автобусна линия N 5

Нова група:

В края на юни 2020г. курсовете ни по основи на програмиране за деца и младежи  между 6 и 15 години , отново започват да се провеждат в град Велико Търново.

Центъра се намира в кв. Кольо Фичето в близост до Mall Veliko Tarnovo, новопостроената червено - бяла сграда и е непосредствено до магазин  "Еленски Балканджии 2".

В свят, чието  бъдеще се определя от информационните технологии във всяка една сфера на неговото развитие, ние целим да подготвим вашите деца за успех в бъдещите професии като им покажем света на програмирането! Нашата цел е те да имат един по-добър старт в тяхното личностно и  професионално развитие със силата на логическата мисъл.

Age 10-11

Програмирам с блокове и създавам игри

Начален курс

Това ниво цели да запознае децата с основни концепции от света на програмирането, както и да постави основите, върху които децата могат да стъпят, за да надграждат с допълнителни знания в следващите нива.

MindHub - Велико Търново
Age 12-13

Всеки може да е програмист

Начален курс

Докато създават игра, мобилно приложение и собствена уеб страница, децата преминават през редица дигитални предизвикателства и учат чрез практиката.

MindHub - Велико Търново
Age 8-9

Първата ми среща с блоковото програмиране

Начален курс

В това ниво децата на 8 и 9 години се запознават с повтарящите се действия и разклоняването на програмите, както и какво са събития, докато създават интересни игри в различни среди за програмиране.

MindHub - Велико Търново