hall

Свържете се с нас!

Свържете се с нас:

MindHub - Перник Изток (Перник)

Транспорт

Актобуси 15, 16, 17, 20

Нова група:

През Август 2022 година курсовете ни по програмиране за деца и младежи от 6 до 18 години ще започнат да се провеждат в още един град в България - град Перник.

Залата ни се намира в източната част на града в най-големия жилищен квартал "Изток", срещу входа на ДКЦ III. Разположена е в непосредствено до XIII ОУ "Св.Св. Кирил и Методий". Помещението е светло, уютно и модерно обзаведено. Разположено е в новопостроена сграда, с възможност за паркиране.


Обученията се провеждат в малки групи, в следните дни и часове: Събота и Неделя от 9:30 до 17:30 ч. и през делнични дни от 16:30 до 18:30.


Продължителността на едно занятие е 120 мин. при спазване на всички здравни, безопасни и противоепидемични мерки.

Нашата мисия е да работим в посока събуждане на интереса на децата към технологиите, за придобиване на дигитални умения и компетенции, логическо, аналитично, творческо и критическо мислене, необходими им за усвояване на училищния материал както и за тяхната бъдеща професионална реализация.

Няма намерени резултати

За съжаление в момента нямаме предстоящи обучения. Aко желаете да получите известие за следващите ни обучения, моля абонирайте се чрез формата: