hall

Свържете се с нас!

Свържете се с нас:

MindHub - Бургас Център (Бургас)

+359 886 422 277

Транспорт

Автобуси - 9, T1, T2, Б1, Б2

Нова група:

През януари 2020 курсовете ни по фундаменти в програмирането за деца между 6 и 11 години, започнаха да се провеждат в още един град в България – град Бургас.

Залата се намира на ул. "Александър Велики" 13. Улицата се намира между Държавна опера Бургас и Дом на Народната Армия (ДНА). Залата ни се намира в жилищна сграда на ъгъла между ул. "Александър Велики" и ул. "Христо Ботев". Трябва да влезете във вътрешният двор, вход Б на 1 етаж. Има звънец пред входа с надпис Mindhub.

Занятията са всяка седмица в предварително избрана група. Часовете и дните за провеждане на занимания са: Събота и Неделя от 10:00 до 17:30 ч.

Продължителността на едно занятие е 120 мин. Работим в малки групи с деца на приблизителна възраст.

Целите на нашия център са насочени към предоставяне на повече възможности на учениците и младежите в града. Нашата мисия е учащите да развият логическото си мислене, както и да придобият качества и умения, необходими им за успех в професиите на бъдещето. 

Age 6-7

Моите първи стъпки във визуалното програмиране

Начален курс

Малчуганите се запознават с понятията програма, инструкция, приоритет, среда за програмиране, също така и какво е алгоритъм. Всичко това научават, програмирайки поведението на роботи и създавайки интересни анимации.

MindHub - Бургас Център